Het adres voor autoschadeherstel in Parkstad

Vacatures

De volgende vacatures zijn beschikbaar:

Schadehersteller


Doelstelling

Het herstellen van alle soorten schade aan automobielen, inclusief het uitrichten en ander niet tot automobiel behorend plaatwerk. De werkzaamheden vinden in de regel plaats aan de hand van door de automobielfabrikanten verstrekte richtlijnen en voorwaarden.


Plaats in de organisatie

De werkzaamheden worden in directe productievorm verricht onder toezicht van de voorman plaatwerkerijAutospuiter


Doelstelling

Het aanbrengen van grond- en laklagen op de automobielen of beplatingen d.m.v lakverspuiten


Plaats in de organisatie

De werkzaamheden worden in directe productievorm zelfstandig verricht onder toezicht van de voorman spuiterijVoorbewerker


Doelstelling

Om uiteindelijk een kwalitatief hoogwaardige laklaag aan te brengen, is een juiste en volgens het Technisch Advies van de lakleverancier uit te voeren voorbewerking noodzakelijk. Het voorbewerken bestaat uit schuur- en strakmaakwerkzaamheden, afkitten, afplakken, grondmateriaal aanbrengen en eventueel voorspuiten van de binnenzijden


Plaats in de organisatie

De werkzaamheden worden in directe productievorm zelfstandig verricht onder toezicht van de voorman spuiterijCalculator


Doelstelling

Het op een correcte en doeltreffende manier ontvangen van clienten en verzekeringsexperts, tevens zorgdragen voor de afhandelingen met genoemde personenen. Vertegenwoordigers, etc. worden verder in contact gebracht met in de de daarvoor in aanmerking komende medewerkers binnen het bedrijf.
Het verrichten van de bedrijfsadministratie gedelegeerd aan receptie, voor het zo efficient mogelijk doen verlopen van de bedrijfsvoering en het verrichten van secretariaatswerkzaamheden betreffen o.a. ISO-procedures.


Plaats in de organisatie

De werkzaamheden worden zelfstandig verricht in de directe productievorm met gerichte opdrachten van de vestigingsmanager en in nauwe samenwerking met receptioniste en chef werkplaats.Indien u interesse heeft in de bovenstaande vacatures kunt via de onderstaande gegevens contact opnemen.

Koenen@Schadenet.nl
Schadenet Koenen
Breukerweg 178
6412 ZL Heerlen

T: (045) 521-5450
F: (045) 522-9976