Het adres voor autoschadeherstel in Parkstad

Over Ons

Maak autoschade niet vervelender dan het al is en bel schadenet-koenen. Met één telefoontje is dan alles geregeld. Van het invullen van het schadeformulier tot en met het weer puntgaaf afleveren van uw auto. Makkelijker, sneller en efficiënter kan het niet. Rij voor comfortabel schadeherstel direct langs bij onze vestiging. En ziet u geen kans om de auto te brengen dan halen wij hem met plezier voor u op.
 

Sportclubs aktieplan


Als sponsor van de diverse clubs willen wij ook aan uw club of vereniging een warm hart toedragen. Dit werkt als volgt: U als club- of verenigingslid, levert een kopie van de reparatie nota in bij de penningmeester. Schadenet Koenen maakt een creditnota met een substantieel bedrag over aan uw vereniging.

Een club of vereniging met actieve en betrokken leden realiseert hierdoor al snel een aardig bedrag per jaar extra voor de clubkas.

Ook voor diverse andere manieren van sponsoring kan men contact opnemen met ons. Bekijk onze website op www.schadenet-koenen.nl, of neem direct contact met ons op via tel. 045-5281515 of bezoek ons

 

Schadenet Koenen
Breukerweg 178
6412 ZL Heerlen

T: (045) 521-5450
F: (045) 522-9976